Politics

QAnon I Miksi mitään ei tapahdu? I 21.3.2019Patreon:

Osta Q Anon paita :

Lataa Brave browser tästä:

Telegram:

Twitter:

Lataa BitTube äppi:

BitTube:

BitChute:

Jos haluat sijoittaa kryptovaluuttoihin, voit käyttää allaolevia pörssejä ja tuotteita, joita itse myös käytän säännöllisesti. Käyttämällä näitä linkkejä samalla tuette tätä kanavaa.

Näiden kautta voitte osta Bitcoineja euroilla:
Coinmotion:

Näiden kautta voitte treidata kryptovaluutasta toiseen:

Binance:

Suosittelen turvallisimpana kryptolompakkona:

Ledger Nano:

Trezor:

Tämän kanavan ei ole tarkoitus toimia minkäänlaisena sijoitusneuvontana, eikä mitään tällä kanavalla olevaa tule käyttää sijoitusneuvona. Olet itse vastuussa omista sijoituspäätöksistäsi. BlokkiMedia ei ota mitään vastuuta sijoituspäätöksistäsi.

This video was pulled directly from youtube, click here to view original video. Be sure to like, follow and subscribe to their channel if you like this content! Hit the bell icon to get notifications on new videos.

19 Comments
 1. IT 4 years ago
  Reply

  5/5

 2. D3Barbaari 4 years ago
  Reply

  Muutos lähtee kansan avulla kaduilta ei ylhäältä päin. Ja muuten John McAfee:sta pitäisi tulla USA:n seuraava presidentti niin sinne saataisiin maksimaalinen vapaus kansalle ja kryptot nousuun!

 3. Jani Hermanni 4 years ago
  Reply

  Hulluja idiootteja ne on jotka Trumpin väittää olevan osa deepstatea….

 4. STriderFIN77 4 years ago
  Reply

  Kiitos o7

 5. Matti 4 years ago
  Reply

  Hyvää settiä. Aina on taisteltava pimeyden voimia vastaan, vaikka Jeesuksen paluu alkaa olemaan todella lähellä ja pimeyden ihmiset tulevat saamaan tuomionsa.

 6. Markus Lehtola 4 years ago
  Reply

  Jos Trumppeja olisi maailmassa enempi niin maailma olisi paljon parempi paikka kaikille ihmisille. Koko EU on korruproituneita poliitikkoja/virkamiehiä täynnä niin myös Suomessa. Itsekkin olen Trumpin kannattaja ehdottomasti on se saanut jenkeissä/maailmalla jo niin paljon hyvää aikaan ettei kukaan ikinä.

 7. Jallu Sundelin 4 years ago
  Reply

  Isot kiitokset taas Kuu-ryhmän puolesta Facesta. Tervetuloa ryhmään kaikki 🙂

 8. Virve Pennanen 4 years ago
  Reply

  kiitos

 9. Jukka Makkonen 4 years ago
  Reply

  jostain syystä näitä tietoja ei valtamedia ei kerro,ilmastohuijaus hyvä esimerkki johon otettiin mukaan nuoret koululaiset,ja vaalit ja ilmasto.

 10. Nihil Nebula 4 years ago
  Reply

  Video tosiaan provosoi tutkimaan. Yritin selvittää mistä nämä ihmissalakuljletuspidätysten luvut tulevat. Löyty blogikirjoitus ( https://liberalsbackwardsthink.com/2018/07/03/democrats-are-the-party-of-hate-poisoning-america/ ), jossa asiaa ei avattu sen tarkemmin, mutta ilmeisesti lähteenä on tämä artikkeli: https://www.washingtonexaminer.com/us-human-trafficking-arrests-hit-all-time-high-in-2016 joka ei avaa kyllä asiaa laisinkaan. Sen sijaan, kun aloin etsimään noita lukuja, niin löysin valkoisen talon julkaisut https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-working-end-human-trafficking/ ja https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-donald-j-trump-fighting-eradicate-human-trafficking/

  Tämän perusteella siis Trumpin aikana on suoritettu vähemmän pidätyksiä. Toisin kuin sinä esität videossasi. Mistä tällainen virhe johtuu jos kerta valtamedia valehtelee (joka tässäkin muuten ilmaisesti esitetään lähteenä) ja vaihtoehtoinen media kertoo totuuden? Osaatko tarkentaa?

  Kyllähän tuolta Youtubesta ja blogimaailmasta löytyy jos jonkinlaisia totuuksia, jotka eivät kestä lähempää tarkastelua. Pätee tässäkin tapauksessa.

 11. kuusiokulma 4 years ago
  Reply

  St0rmy Danielsikin liittyy tohon NXIVm jupakkaan :
  https://youtu.be/uzm6JHYvK24

 12. Gods Servant 4 years ago
  Reply

  Nyt kun on kyseenalaistettu tieto, niin voidaanko jatkaa kyseenalaistamista vielä niin ettei uskota hallituksen .gov raportteja, vaan hankitaan oikeaa dataa tapahtumista?

 13. ilkka kaarela 4 years ago
  Reply

  Mielenkiintoista mutta luulen kyllä että jos joku deepstate olisi olemassa,niin Trump olisi jo kuollu.

 14. Lasse Rauhala 4 years ago
  Reply

  Totta. Trump oli ainoa mahdollisuus, koska luciferisti hillary olisi ollut totaalinen katastrofi ja tuho.

  Totuus kuitenkin on, että Trump on sanhedrinin puppet. Trump aloitti sotkujen siivoamisen, uuden järjestyksen, lopullisen ratkaisun. Pahuus laitetaan tuomiolle ja uusi aika koittaa. Jerusalem on uuden ajan keskiössä.

 15. omBrezeeNamaha 4 years ago
  Reply

  Trump ei rakenna mitään muureja tai raja-aitoja. Ihan vitsi se puuhastelu mitä siellä tehdään. Trumphan on maininnut että haluaa maahanmuuttajia enemmän kuin kukaan aikaisempi pressa. Että se niistä vaalilupauksista. Pelkäksi puheeksi jäi. Hänhän on retostellut kuinka paljon hän on tehnyt mustien, latinoiden ja juutalaisten eteen. Valkoisia äänestäjiään ei ole maininnut kertaakaan ja sitä mitä hän heidän eteensä olisi tehnyt. Israelin asiallahan Trump on eikä äänestäjiensä. Aika lapsellista uskoa näihin jo kusetuksiksi paljastuneisiin Q ja Trump lupauksiin. Ei siinä paljon pedofiilien metsästys auta kun omat äänestäjät hylätään ja tuodaan poliittisen vastustajan äänestäjiä maahan.

 16. artolauri 4 years ago
  Reply

  * Tästä hyvästä kanavasta löytyy paljon sellaista. Jota Suomen läpeensä korruptoitunut media ei ikinä uskaltaisi julkaista. * Ja hei laitetaan se totuuden Arto Lauri Youtube kanavat tilaten. Kavereille ja itselleen kanssa saman tien.

 17. Dark House 33 4 years ago
  Reply

  Kärsivällisyyttä. Pahan voimat toimii nopeasti ja häikäilemättömästi mutta hyvän voimat pitkäjänteisesti, kärsivällisesti. 2016 maailma oli 3.maailmansodan kynnyksellä, tällä hetkellä jännitteitä on huomattavasti vähemmän. Ilmaston laiton muokkaus ahdistaa mutta nekin suunnitelmat epäonnistuu.

 18. ilkka kaarela 4 years ago
  Reply

  Niin, salaliittoteoriat on 2000 luvun uskonto. Korvaavat kristinuskon ja islamin, joittenki ihmisten on saatava uskoa johonki jännään tässä tylsässä maailmassa.

 19. asdrt asdi 4 years ago
  Reply

  Trump on Israelin agendalla!! lue uutiset Golanista!!!

Leave a Reply

You may also like

Politics Media & News QANON

Former White Hat Officer Becomes GITMO Detainee

post-image

Former White Hat Officer Becomes GITMO Detainee

The former White Hat officer who encouraged airmen and dependents to embrace Covid-19 booster shots is now detained in a cramped cell at Guantanamo Bay’s Camp Delta detention block, according to military sources.

As reported on Tuesday, USMC General David H. Berger removed Air Force Colonel Blaine L. Baker from the White Hat council after confirming the latter had authored a missive beseeching airmen at Altus AFB to get vaccinated and boosted in accordance with Secretary of Defense Lloyd Austin’s mandate an CDC Director Rochelle Walensky’s Covid-19 guidelines. That document, Real Raw News has learned, threatened airmen with punitive action, including potential separation from the Air Force, unless…

Read More
Politics Media & News QANON

Military Brass Excoriates DeSantis for Shaking Hands with Biden

post-image

Military Brass Excoriates DeSantis for Shaking Hands with Biden

A few White Hat officers on Wednesday chastised Ron DeSantis’ decision to meet with illegitimate President Joseph R. Biden, sources in Gen. David H. Berger’s office told Real Raw News.

The two met in Florida Wednesday afternoon and toured the now dilapidated city of Fort Meyers, where raging floodwaters had swamped streets and homes and created a festering swill of putrid pestilence. Residents in the hardest hit areas are still clamoring for food, potable water, and electricity.

DeSantis and Biden—who have sparred over illegal immigration and Covid protocols—seemed to set politics aside as they surveyed the debris and muck, but when DeSantis offered a handshake as a sign of…

Read More
Politics Media & News QANON

IT HAS BEGUN! A MAJOR TIMELINE SHIFT OCCURS ON EARTH (2022)

post-image

FOR THOSE WITH EYES TO SEE AND EARS TO HEAR! FOR EVERYONE ELSE, I  PRAY EVERYDAY FOR ALL OF HUMANITY, FOR GOD TO BREAK THE SPELL THAT THESE EVIL SICK CABAL BASTARDS CAST ON US, THAT WE HUMANS OBVIOUSLY EASILY CANNOT BREAK WITHOUT GOD’S HELP! GOD BLESS YOU ALL! – LAURA MAE

EVERYONE COMPLAINING OF HEADACHES THE PAST WEEK OR SO, EXCEPT ME, IN MY FAMILY. I WENT THROUGH THOSE DAILY HEADACHES AND MASS VERTIGO BACK IN MAY/JUNE 2022.. THE COMMENTS ARE AN INTERESTING READ!  Here’s one:
Crushing headaches for 2-3 straight weeks. Late last week was rough. I was so dizzy I had to call out of work. Finally ended last Sunday….

Read More
Politics Media & News QANON

UPCOMING POTENTIAL Q POST DELTAS FOR NOV 2, 2022, Q POST #47

post-image
(OUT OF CURIOSITY, DUE TO SEEING THE TERM “ALICE” IN THE PREVIOUS CBDC WARNING VIDEO GRAPHIC RE:  CERN, I SEARCHED FOR THE TERM “ALICE” ON THE OLD “QANON.PUB” BOARD, WHICH RETURNED (31) RESULTS. THIS ONE, Q POST #47 , AND (11) OTHERS ARE ALL DATED NOV. 2, 2017; HOWEVER, I REMEMBER QUESTIONING BACK THEN WHY THESE 12 Q POSTS WERE UNDER THE INCORRECT DATE,  LISTED UNDER THE “NOV 3” LABEL…ODD, BUT Q TEAM TRAINED US “ANONS” THAT MISTAKES AND TYPOS HAVE MEANING AND NOT TO DISREGARD THEM. – LM)
https://qanon.pub/?q=alice
Read More
Politics Media & News QANON

SOCIAL CREDIT SYSTEM LEAK REVEALS ELITE’S PLAN | NEW FRANK JACOB INTERVIEW

post-image

(THIS IS NOT OUR NEW SOVEREIGN QFS, NO MORE BANK CONTROL, SYSTEM THE GOOD WHITE HATS ARE CURRENTLY IMPLEMENTING! PLEASE DO NOT CONFUSE THE TWO! – LM)

channel image

2020Truthseeker

2020TruthSeeker

SOCIAL CREDIT SYSTEM LEAK REVEALS ELITE’S PLAN | NEW FRANK JACOB INTERVIEW

Read More
%d bloggers like this: