Politics

QAnon | Muutos on tulossa | 22.7.2019


Patreon:

BlokkiMedian kauppa:

Osta Q Anon paita :

Lataa Brave browser tästä:

Telegram:

Twitter:

Lataa BitTube äppi:

BitTube:

BitChute:

Jos haluat sijoittaa kryptovaluuttoihin, voit käyttää allaolevia pörssejä ja tuotteita, joita itse myös käytän säännöllisesti. Käyttämällä näitä linkkejä samalla tuette tätä kanavaa.

Näiden kautta voitte osta Bitcoineja euroilla:

Coinmotion:

Näiden kautta voitte treidata kryptovaluutasta toiseen:

Binance:

Spectre AI :

Suosittelen turvallisimpana kryptolompakkona:

Ledger Nano:

Tämän kanavan ei ole tarkoitus toimia minkäänlaisena sijoitusneuvontana, eikä mitään tällä kanavalla olevaa tule käyttää sijoitusneuvona. Olet itse vastuussa omista sijoituspäätöksistäsi. BlokkiMedia ei ota mitään vastuuta sijoituspäätöksistäsi.

This video was pulled directly from youtube, click here to view original video. Be sure to like, follow and subscribe to their channel if you like this content! Hit the bell icon to get notifications on new videos.

Previous ArticleNext Article

20 Comments

  1. Clintonin perheen muutettua Valkoiseen taloon heille annettiin Salaisen palvelun koodinimet; Bill = Eagle, Chelsea = Energy ja Hillary = Evergreen. Eli CNN:n Tapper oli twiitissään huolissaan jostakin Hillaryyn liittyvästä. Mitä se oli, time will tell.

  2. Valtamedian mädännäisyydestä. En usko, että kaikki toimituksissa ovat samoilla linjoilla, joukossa ammattiaan harjoittamassa on toimittajia, jotka vain yrittävät pärjätä ja olla hiljaa, vaikka nykymeno harmittaa. Jenkeissä mediaan on tulossa iso puhdistus, uskoisin että tulossa olevassa Mike Cernovicin oikeudesta hankkimassa "yli 2000 nimen listassa" liittyen Epsteinin tapaukseen on osa median edustajia. Meillä taitaa kuitenkin median edustajat olla pelkkiä juoksupoikia, jotka tekevät kuten käsketään, jotkut aatteen palosta puhkuen, toiset kun on pakko. Tulevan rehellisen median pohja tullaan rakentamaan vaihtoehtomediassa kouliintuneiden kansalaisjournalistien sekä valtamedian toimitusten järkevien tyyppien varaan. Näin ainakin toivon.

  3. Totuutta kohti ollaan menossa ihanaa nähdä suvakkien naamat kun totuudet paljastuu. Tällä hetkellä haukkuvat Trumppia ja eivätkä usko qanoniin.

  4. toivon mukaan myös tämä haittamaahanmuutto kehitysmaista eurooppaan loppuu trumpin toiminnan ansiosta,trumpin haukkuminen suomen valtamediassa osoittaa että pelätään mitä paljastuu.

  5. Erittäin mielenkiintoista. Ja miten helppoa ja kivaa ku saa aina sopivasti infoa täältä blokkimediasta ja Patreonista. Ei tarvii ite kaivella noita 😀 Kiitos!

  6. * Trump osaa näitä pr temppuja vetää hyvin. * Nyt kävi vierailulla legendaariset tiedenimet Ville Mäkipelto ja Petteri Mikkola. Nyt katsomaan kaveruksia Arto Lauri Youtube kanavan uusimmasta. Ja hei tosiaan! Laitetaan kanava säntillä tilaten itselle ja kavereille kanssa.

Leave a Reply